Τρόποι Πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

  • Πληρωμή κατά την παράδοση (Αντικαταβολή).
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας κατά την παράδοση του δέματος στο χώρο σας. Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται στο χώρο σας μέσω Courier ACS & ΕΛΤΑ COURIER και υπάρχουν χρεώσεις που επιβαρύνουν τον πελάτη στα μεταφορικά και στην αντικαταβολή. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του δέματος από εσάς και στα, κατά τόπους, κατάστημα της COURIER.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς)

Μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας καταθέτοντας το αντίτιμο της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δώσετε στην αιτιολογία, το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό παραγγελίας που θα σας δοθεί από εμάς. Ουσιαστικά, ο κωδικός παραγγελίας είναι ο κωδικός είδους που αναγράφεται κάτω από την περιγραφή κάθε προϊόντος.

Στη συνέχεια, προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας, τηλεφωνικά, μέσω e-mail, ή στο fax 2310-685-449, επιβεβαιώνοντας την κατάθεση του ποσού και την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Πληρωμή και Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο φυσικό μας κατάστημα και να εξοφλήσετε την αγορά σας τοις μετρητοίς, για ποσά έως 500€.

Σημείωση: Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποιον άλλο τρόπο πληρωμής, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.