Τρόποι Πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

  • Πληρωμή κατά την παράδοση (Αντικαταβολή).
  • Εξόφληση κατά την παραλαβή από το κατάστημα.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας κατά την παράδοση του δέματος στο χώρο σας. Οι παραγγελίες εκτελούνται και αποστέλλονται στο χώρο σας μέσω Courier ACS & ΕΛΤΑ COURIER και υπάρχουν χρεώσεις που επιβαρύνουν τον πελάτη στα μεταφορικά και στην αντικαταβολή. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του δέματος από εσάς και στα, κατά τόπους, κατάστημα της COURIER.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς)

Μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας καταθέτοντας το αντίτιμο της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δώσετε στην αιτιολογία, το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό παραγγελίας που θα σας δοθεί από εμάς. Ουσιαστικά, ο κωδικός παραγγελίας είναι ο κωδικός είδους που αναγράφεται κάτω από την περιγραφή κάθε προϊόντος.

Στη συνέχεια, προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας, τηλεφωνικά, μέσω e-mail, ή στο fax 2310-685-449, επιβεβαιώνοντας την κατάθεση του ποσού και την ολοκλήρωση της πληρωμής.

1. Τράπεζα Πειραιώς
Αρ. Λογαριασμού/Account No.: 5262-085836-709
IBAN: GR91 0172 2620 0052 6208 5836 709
Κύριος Δικαιούχος/Main Beneficiary: Χαΐτογλου Θωμάς
Αιτιολογία/Description: Ονοματεπώνυμο και κωδικό παραγγελίας

Μία πληρωμή θεωρείται ολοκληρωμένη, μόνο όταν η "MEGADATA" έχει εισπράξει ακέραιο το ποσό της αξίας της παραγγελίας.

Στις καταθέσεις χρημάτων από διαφορετική τράπεζα υπάρχουν έξοδα προμήθειας τραπέζης, με τα οποία επιβαρύνεται αποκλειστικά και μόνο ο πελάτης.

Πληρωμή Κατά την Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο φυσικό μας κατάστημα και να εξοφλήσετε την αγορά σας τοις μετρητοίς, για ποσά έως 500€. Επιπλέον, γίνονται δεκτές πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας σε μηχάνημα POS, έως 4 άτοκες δόσεις. Ακόμη, μπορεί να γίνει on-line αγορά και απευθείας πληρωμή στο e-shop. Κατόπιν, παραλαμβάνετε το προϊόν σας.

Σημείωση: Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποιον άλλο τρόπο πληρωμής, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.