Πληροφορίες Εταιρίας

Οικονομικές και ποιοτικές λύσεις για κάθε σπίτι και γραφείο. Επισκευή και αναβάθμιση υπολογιστών, εγκαταστάσεις ασφαλείας και τηλεφωνικά κέντρα σε πολύ προσιτές τιμές.

Η Εταιρία MEGADATA - Συστήματα Πληροφορικής ιδρύθηκε το 2011. Βασικός της γνώμονας το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο αποτελείται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής. Είμαστε στη διάθεσή σας, έτοιμοι πάντα να δώσουμε προτάσεις και λύσεις ακόμη και για τα πιο δύσκολα λειτουργικά προβλήματα.

Εμπορικά, κύριος σκοπός της εταιρίας είναι η εισαγωγή και η πώληση επωνύμων, ανακατασκευασμένων (Refurbished), ηλεκτρονικών υπολογιστών και ανταλλακτικών.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επώνυμα, ελεγμένα και λειτουργικά προϊόντα από εταιρίες κολοσσούς, όπως η DELL, η HP, η IBM, η CISCO και η SIEMENS.

Η ποιότητα και οι χαμηλές τιμές των προϊόντων είναι τα στοιχεία που τα καθιστούν, αυτή τη στιγμή, ασυναγώνιστα.

Σαφώς, η εταιρία μπορεί να προμηθεύσει τον πελάτη και με νέο εξοπλισμό σε ό,τι αφορά υπολογιστές, οθόνες, εκτυπωτές, ups κ.τ.λ..

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας το αίτημα ή το ερώτημά σας. Θα χαρούμε πολύ να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς και να δώσουμε λύση στα θέματα που σας απασχαλούν. Πάντα στη διάθεσή σας, με ευθύνη, συνέπεια και πολύ πολύ μεράκι για το έργο που επιτελούμε.

Επισκευή Η/Υ

Η MEGADATA διαθέτει εξειδικευμένο, τεχνικό προσωπικό το οποίο επισκευάζει/επιδιορθώνει - σε σύντομο χρονικό διάστημα - τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την ορθή λειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Προσφέρουμε παραλαβή - παράδοση του υπολογιστή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Εγκατάσταση Δικτύων

Η MEGADATA διαθέτει εξειδικευμένο, τεχνικό προσωπικό το οποίο εγκαθιστά παντός τύπου δίκτυα στο χώρο σας.

Συστήματα Ασφαλείας

Donec libero dolor, tincidunt id laoreet vitae, ullamcorper eu tortor. Maecenas pellentesque, dui vitae iaculis mattis, tortor nisi faucibus magna, vitae ultrices lacus purus vitae metus.